Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse, läs mer här. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används

Om oss

Norberg & Nilsson är beläget i Nynäshamns gästhamn, i den idylliska skärgården sydost om Stockholm.  Företaget grundades år 1925 av Johan Krafft och Algot Norberg. Till en början var företaget en mekanisk verkstad där bönder, fiskare och öbor fick sina hjul beslagna. Efter en tid anlades också en slip där fiskarna kunde få sina båtar kopparslagna för att klara de bistra vintrarna. 1939 tar nästa generation Norberg över och Albin Nilsson kommer in i företaget. Därmed har firma "Norberg & Nilsson Båtar och Motorer" skapats.  I början av 60-talet gör plastbåten entré och försäljningen av utombordsmotorer för fritidsbruk ökar kraftigt. Den gamla smedjan blev vid denna tid allt mer en verkstad för service och underhåll av motorer. 1966 blev Norberg & Nilsson Sveriges första återförsäljare av Utternbåtar med försäljning över hela Sverige.1986 tar Viktor "Vicke" Lindholm först över halva och sedan hela bolaget. Viktor driver Norberg & Nilsson mycket framgångsrikt tills han säljer bolaget till finska Nukkari Oy 2007. Nuvarande ägare köpte bolaget 2009 och idag driver Simon Borgström det med 6 anställda.

Norberg & Nilsson är återförsäljare för de välrenommerade premiummärken Anytec och Nordkapp. Norberg & Nilsson är också återförsäljare för Ockelbo och Linder. Genom att saluföra dessa märken kan vi erbjuda våra kunder några av de bästa båtar som finns på marknaden av både aluminium och plast.

Norberg & Nilsson säljer även begagnade båtar och förmedlar båtar åt våra kunder.

NORBERG & NILSSON Båt & Motor AB
Seglargränd 2-4
149 30 Nynäshamn
Telefon 08-520 174 10
info@norbergnilsson.se

 ÖPPETTIDER:

Vardagar: 10:00 - 18:00
Lördagar: 10:00 - 15:00 (18 Mars - 24 September)
Söndagar: 11:00 - 15:00 (18 Mars - 27 Augusti)

Följ oss:

Facebook