Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse, läs mer här. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används

Produkter och tjänster

Service båt

Service

På Norberg & Nilsson utför vi invändig och utvändig rekonditionering och vår serviceverkstad – auktoriserad av Mercruiser, Vetus, Mercury och Evinrude utför vi alla typer av reparationer på motorer, drev, backslag samt byte av motorer.

  • Vi gör även installationer och monterar all typ av utrustning så som navigationssystem, bogpropellrar, ankarspel och mycket mer.
  • Vårt duktiga team på Norberg & Nilsson utför också reparation vid skrov- eller plastskador samt försäkringsskador.
  • Vi utför lyft och sjösättningar med vår travers samt truck som hanterar båtar upp till fyra meters bredd samt båtar med en vikt upp till 12 ton.

  ​

Försäljning båt

Försäljning

Oavsett vilken typ av båt du letar efter så hittar du den hos Norberg & Nilsson.
Vi arbetar idag med flertalet kända märken, allt från båtar för dig med höga krav till lite enklare båtar.Vi jobbar alltid efter att ta fram attraktiva båtpaket till dig som kund. De märken vi säljer idag är:

 

 

Försäljning tillbehör

Tillbehör

I vår butik på Norberg & Nilsson har vi det mesta som berör ditt båtägande. Genom att vi är Watski Premium Dealer så kan du finna det mesta inom båtvård.

Norberg & Nilsson är auktoriserad på Mercury, Evinrude, Vetus och Mercruser motorer. Vi har reservdelar till flertalet motormärken i butiken.

Vi har även möjlighet att ta hem navigationsutrustning och andra tillbehör mot beställning. Vi har även tillbehör till din båt. 

I butiken kan du även beställa tillbehör samt att vi kan hjälpa till och uppdatera din inredningen till din båt.Välkommen in!

 

Vinterförvaring

Vinterförvaring

Vi erbjuder vinteruppläggning inomhus eller utomhus, i varm eller kall hall med allt inkluderat.

Hos oss på Norberg & Nilsson erbjuder vi dig och din båt ett helhetskoncept gällande din vinteruppläggning. När du är klar med din båt för säsongen lyfter vi upp båten, servar den och gör den redo för vintern, när de första blommorna sedan slagit ut görs båten i ordning enligt dina önskemål och sjösätts sedan. Det är bara för dig och din besättning att stiga ombord och åka iväg mot sommarens äventyr.
I samband med din vinteruppläggning eller om någonting skulle inträffa under säsongen finns vi alltid tillgängliga för att hjälpa dig.

Reservdelar samt tillbehör finner du även i vår butik på marinan, i butiken kan du även beställa nya dynor och kapell samt att vi kan hjälpa till och uppdatera din inredning till din båt.

 


Vi säljer produkter från dessa leverantörer

 

Anytec       Nordkapp       Ockelbo       Watski       Mercury Marine       Evinrude      Kawasaki

 

NORBERG & NILSSON Båt & Motor AB
Seglargränd 2-4
149 30 Nynäshamn
Telefon 08-520 174 10
info@norbergnilsson.se

 ÖPPETTIDER:

Vardagar: 10:00 - 18:00
Lördagar: 10:00 - 15:00 (18 Mars - 24 September)
Söndagar: 11:00 - 15:00 (18 Mars - 27 Augusti)

Följ oss:

Facebook